Tretzena setmana (15.06.20 - 19.06.20)


Benvolgudes famílies! Ja hem arribat a la darrera setmana d’escola, i això significa que acabam un curs. Aquest final no és el que teníem pensat per a vosaltres, ja que ens hagués agradat poder acomiadar-nos amb una bona festa, amb rialles i abraçades. De totes maneres intentarem, amb aquestes propostes, dur a terme un final de curs virtual, un acabament d’aquest any que, tot i haver viscut una situació especial i diferent, hem gaudit amb vosaltres, aprenent dia a dia, experimentant, descobrint, tocant, ensumant i exprimint cada dia al màxim.
Aquí vos presentam la darrera setmana d’aquest curs de 4t d’educació infantil, desitjam que vos agradi!



DILLUNS 15 DE JUNY: ARRIBA L’ESTIU!
Cantem i ballem la cançó: Comença l’estiu!


Animau-vos a inventar un ball per aquesta música.



DIMARTS 16 DE JUNY: EXPERIMENTAR AMB GEL.
El dia abans, congelar aigua per poder dur a terme l’activitat. Es poden fer glaçons normals, o amb colorant alimentari, de diferents mides… i també es poden congelar petites juguetes o objectes que es puguin banyar (dins una bossa, posar l’objecte cobert d’aigua).
Una vegada estiguin fets, es tracta d’experimentar, jugar i fondre el gel, pintar amb els de colorat damunt paper, etc.








DIMECRES 17 DE JUNY: FOCS ARTIFICIALS!
Avui vos proposam una activitat artística! Primer de tot, heu de guardar dos o tres tubs de cartró de vàter, i li heu de fer petits talls a un extrem de manera que quedi com a la foto.
Seguidament, posau témpera (dels colors que volgueu) dins un plat, i estampau a un paper amb la forma del tub de cartró, tot creant un quadre ple de focs artificials!





DIJOUS 18 DE JUNY: MEET D’ACOMIADAMENT!
Per tal de començar-mos a acomiadar i tancar el curs, vos proposam participar a una altra videoconferència, ja que no podem fer cap reunió presencial.
Explicarem als infants que ja no enviarem més propostes, que ha arribat l’estiu, i que venen dos mesos de vacances. Quan acabi l’estiu si tot va bé, aniran a la classe de 4 anys! 





DIVENDRES 19 DE JUNY:
Cada tutora enviarà un vídeo acomiadant els infants i el curs.
Convidam als infants a fer un vídeo acomiadant-se dels companys i la mestra, i si volen poden explicar què tenen ganes de fer aquest estiu, i així tots els que no han pogut participar al Meet de dijous també podran tancar el curs.






Esperam que passeu un bon estiu, que aneu a veure la mar, faceu sopars a la fresca, canteu cançons, vos doneu abraçades i petons. Ja vos enyoram molt!







Per contactar amb les tutores de 4t d'EI i enviar el que treballau i posau en pràctica a casa, ho podeu fer amb els següents correus:

nbarcelo@simoballester.com (4t A, Neus)

apuig@simoballester.com (4t B, Àngels)




Comentarios