Quarta setmana de confinament (6.04.20 - 8.04.20)

Benvolgudes famílies! Aquesta setmana serà més curta que les altres ja que a partir de dimecres comencen les vacances de pasqua! Per això, vos presentam aquesta sèrie de propostes, per anar fent durant aquests tres dies: 


DILLUNS 6 D'ABRIL: 


Treballar el recull de cançons que vos hem adjuntat amb l'entrada al bloc.

https://infantilsimo4.blogspot.com/2020/03/cantem-les-nostres-cancons.html

La música forma part del nostre dia a dia, tant, que fins i tot pot fer canviar les nostres emocions; és art, ens ofereix una manera d'expressar-nos així com també una forma d'entendre i de conèixer el món que ens envolta. És a través d'aquesta que estimulam la creativitat, potenciam la memòria i la concentració, a més, millora les relacions socials. 


DIMARTS 7 D'ABRIL: 

Avui toca pintar i experimentar amb xitxeros, ja que durant les festes de pasqua feim panades! Donarem xitxeros als infants perquè hi puguin jugar, que els manipulin, els tastin, ensumin, mirin el color, els esclafin... Els podem donar un full de paper per a pintar amb aquests, cadascú de la manera que li vagi millor i li faci ganes. També podem posar el full dins una capsa de sabates, pintar un xitxero de color amb tempera i després fer-lo rodar per dins la capsa, de tal manera que es vagin dibuixant traços de diferents colors. 


DIMECRES 8 D'ABRIL: 

Avui, tot i ser dimecres,  toca llevar una cama a la Jaia Corema, la darrera cama! Demà començam les vacances de pasqua, per això, durant aquests dies vos proposam que faceu/mengeu alguna recepta típica d'aquestes dates: panades, robiols o ous de pasqua! Si a casa no celebrau aquestes festes, per tal de concloure la jaia, podeu fer bombons de xocolata amb cereals (fondre la xocolata, mesclar-la amb els cereals, fer-ne bolletes i posar-les dins la gelera). 




Per contactar amb les tutores de 4t d'EI i enviar el que treballau i posau en pràctica a casa, ho podeu fer amb els següents correus:

nbarcelo@simoballester.com (4t A, Neus)

apuig@simoballester.com (4t B, Àngels)




Comentarios