Proposta des de l'equip de suport



Vos enviam una proposta que ens arriba des de l'equip de suport. Vos convidam a fer-la durant aquestes vacances de Pasqua.
L'objectiu d'aquesta és treballar les pors derivades de la situació d'alerta que vivim. És una manera d'ajudar als infants a afrontar aquestes pors per la de contemplar-les, donar-les-hi un nom i canalitzar els seus efectes.

ARBRE O FLOR DE LES PREOCUPACIONS:

Instruccions:

1. Crea un àrbre o una flor de les preocupacions. Dibuixar un àrbre amb fulles o un flor amb pétals (amb l'ajuda de l'adult).

2. Conversar amb els infants sobre què en pensen d'aquesta situació què vivim: què pensen d'estar tancats a casa? què creuen quà passa a fora? com es senten? tristos, contents, tenen por? a què? hi alguna cosa del confinament que no els agrada?

3. Escriure allò què l'infant manifesta que li preocupa dins una fulla o pétal. També es pot dibuxar, ja que encara no saben llegir i així ho podran veure millor. 

4. Cada fulla o pétal representa un pensament, i es poden pintar de colors diferents.

5. Quan l'obra està acabada, es pot mostrar a altres persones que no han participat de l'elaboració de  l'activitat (per vídeo - conferència als padrins, cosins, tiets, amics, etc.), i explicar cada un dels pensaments, i com es senten. 


Esperam que gaudiu de la proposta i pugui servir també a tots els membres de la família! 

Comentarios