Un petit tast - Es Taller


Bon dia famílies del Simó.

Avui vos volem presentar l'espai del taller. Es Taller és un espai on a partir de fustes es poden fer diferents propostes. Tenim propostes més estrcutrades on amb fustes pots crear laberints per on han de circular unes bolles o unes peces de fusta que es poden encaixar per construir robots, cotxes, avions... entre d'altres. Però també tenim fustes amb les que es pot experimentar lliurement on es construeix tot allò que la ment pot arribar a imaginar.

En es taller es crea un procés de feina on els infants treballen amb ordre i han arribat a entendre que un dia es comença la seva construcció, pensant, planificant, i començant a enganxar les fustes emprant la cola. Llavors, han de tenir paciència i esperar, la construcció necessita al manco un dia per estar llesta per continuar. Al dia següent pot venir a pintar-la i acabar-la, però tampoc se la pot endur, ja que necessita esperar a que s'eixugui.

Aquest procés a part de creativitat, psicomotricitat fina, capacitats matemàtiques... ajuda a consolidar moltes més coses que la construcció en si, ajuda a planificar la tasca de l'infant que ja planeja a la seva agenda menta que l'endemà tornarà a acabar-la, li fa aprendre a tenir paciència, que tot no es immediat.

Aquí en teniu un tast del que hem fet. Esperam que vos agradi.


Comentarios